Lovren: Spreman sam da zaustavim Ronalda

Izvor: B92, 22.Maj.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovren: Spreman sam da zaustavim Ronalda

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren smatra da može da zaustavi igrača Real Madrida Kristijana Ronalda u predstojećoj finalnoj utakmici Lige šampiona.

Finale Lige šampiona igra se u subotu od 20.45 u Kijevu, a očekuje se da će Lovren zajedno sa Virdžilom van Dajkom činiti par centralnih bekova koji će najviše čuvati Ronalda.

Ronaldo je ove sezone najbolji strelac Lige šampiona sa 15 golova, a Lovren je rekao da je svestan da samo timskom igrom Portugalac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da bude zaustavljen, ali da je on spreman za to.

"Za ovih 15 godina, Ronaldo svake sezone postigne više od 30 golova. Čak i kada ima lošu sezonu on postigne 30 golova, pa morate o tome da vodite računa. U Premijer ligi igramo protiv najboljih napadača sveta i znamo kako da se branimo kao ekipa. Naravno u nekim delovima utakmice biće 'jedan na jedan', biće teško, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Lovren.

Navijači Liverpula uzdaju se u trio napadača, Mohameda Salaha, Sadia Manea i Roberta Firmina, koji su ove sezone u Ligi šampiona postigli 29 golova. Salah i Firmino postigli su 10, a Mane devet.

Mane je postigao golove u obe utakmice protiv Rome u polufinalu.

"Mislim da će biti još golova. Kao napadač, voliš da postigneš gol u svakoj utakmici i pomogneš ekipi. Sada nas čeka još jedna važna utakmica, pa što da ne pokušamo da damo sve od sebe i osvojimo trofej", rekao je Mane.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.