Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 02:10

Loše vesti za Orlando: Gordon van stroja do maja

Peh za američko krilo

Aron Gordon, košarkaš Orlanda, doživeo je teško uganuće zgloba na utakmici protiv Toronta usled kojeg će propustiti od četiri do šest nedelja, otkrio je NBA insajder Šams Čaranija.

Krilni košarkaš Orlanda povredio se u završnici treće četvrtine nakon čega je napustio igru i nije se vraćao na parket, a njegov tim pretrpeo je 13. poraz u sezoni rezultatom 102:115.

Zavisno od brzine oporavka, Gordon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će propustiti između četiri i šest nedelja, a prvi naredni izazov njegove saigrače očekuje sutra uveče kad im u goste dolazi Toronto.

Američkom košarkašu ovo je sedma sezona u najjačoj ligi na svetu, a u dosadašnjoj karijeri beležio je u proseku 13,8 poena, uz 7,2 skoka i 4,2 asistencije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.