Loris izjednačio rekord Francuske

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 17:58

Loris izjednačio rekord Francuske

Golman reprezentacije Francuske Igo Loris izjednačio je rekord od 142 nastupa za tu selekciju.

Golman i kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Ugo Loris izjednačio je rekord od 142 nastupa za tu selekciju, nakon što je danas počeo utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva protiv Poljske.

Loris (35), sada je izjednačen sa Lilijanom Tiramom, desnim bekom, koji je sa Francuskom osvojio titulu svetskog prvaka 1998.

Za reprezentaciju Francuske Loris je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << debitovao 2008. godine, a pre četiri godine u Rusiji bio je deo ekipe koja je postala prvak sveta.

Takodje je izjednačen po broju nastupa (17) na svetskim prvenstvima sa napadačem Tijeri Anrijem i golmanom Fabijanom Bartezom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.