Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 23:51

Liverpul pobedio Sautempton na Enfildu

Liverpul je savladao Sautempton na svom stadionu rezultatom 2:0 u 35. kolu Premijer lige.
Golove za ekipu koja je i dalje šampion Engleske postigli su Sadio Mane i Tijago Alkantara, koji je tako postigao prvi gol od dolaska u Premijer ligu.

Sautempton je mogao do prednosti polse pola časa igre. Međutim, odmah pošto su propustili priliku, fudbaleri Sautemptona su primili i gol. Mohamed Salah je asistirao Maneu.
"Redsi" su konačan rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postavili u 90. minutu.
Liveprul je između ova dva gola još nekoliko puta mogao da postigne pogodak, ali sve te brojne šanse nije iskoristio.
Liverpul je šesti na tabeli sa 57 bodova. Ima bod manje od Vest Hema koji je takođe odigrao 34 meča, a ima i šest bodova manje od Lestera koji je odigrao svih 35 mečeva.
Sautempton je 16. na tabeli sa 37 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vukovi" u 90. minutu pojeli "galebove" VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 14:59

Fudbaleri Vulverhemptona savladali su ekipu Brajtona rezultatom 2:1 (0:1) u meču 35. kola engleske Premijer lige..."Vukovi" su do trijumfa došli posle preokreta golovima Traorea i Gibs-Vajta u poslednjih 15 minuta meča...Defanzivac Brajtona Luis Dank je od heroja postao tragičar svog tima pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.