Lion 5/5 od dolaska Nemanje Matića

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 00:06

Lion 5/5 od dolaska Nemanje Matića

Fudbaleri Liona pobedili su i u četvrtoj prvenstvenoj utakmici zaredom što im je najduži niz trjumfa ove sezone - u petak uveče u gostima savladali su Mec 2:1.

Bio je ovo i četvrti meč u kojem je od samog starta igrao srpski internacionalac Namanja Matić, a peti od kada je stigao u klub - i peta pobeda.

Slučajno ili ne, upravo se najbolji niz rezultata slavnog kluba poklopio sa dolaskom Matića i njegovim ulaskom među startere.

Kako bilo, Lion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se od tima koji je dugo bio pri začelju tabele transformisao u ekipu koja sada ruši sve pred sobom.

Pre Meca, u ovom trijumfalnom nizu, ekipa Pjera Sažea savladala je Marselj, Monpelje i Nicu, a eliminisala je i Lil u Kupu - to je jedini meč u kojem je Matić ušao sa klupe.

Ekipi Meca ni vođstvo koje im je doneo Gruzin Mikautadze u ranoj fazi meča nije bilo dovoljno da na kraju ostane neporažena.

Za novi trijumf Liona pobrinuli su se Aleksander Lakazet golom u finišu poluvremena i Mohamed Said Benrama u 61.

Gosti su do kraja sačuvali vođstvo i nastavili da se penju na tabeli Lige 1 - trenutno su 10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.