Lil se razgoropadio pred duel sa Milanom! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 00:00

Lil se razgoropadio pred duel sa Milanom! (video)

Ubedljiva pobeda domaćeg tima i odlična uvertira za predstojeći duel na evropskoj sceni.

U utakmici 11. kola francuske Lige 1, Lil je na svom terenu večeras ubedljivo savladao ekipu Lorijena rezultatom 4:0 i tako se primakao vodećem PSŽ-u na tabeli na samo dva boda zaostatka.

Kako je večeras igrao domaći tim i kakav je bio odnos snaga, možda najbolje pokazuje podatak da su uputili čak 31 udarac, od toga 12 u okvir gola.

Na vodeći gol čekalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se pola sata, a onda je Jaziči zatresao mrežu posle saradnje sa Bambom. Isti igrač je na asistenciju Džonatana Dejvida duplirao prednost početkom drugog poluvremena, a onda je u 57. minutu Jaziči upisao i asistenciju za Luisa Arauha, koji je pogodio za 3:0 i praktično rešio meč.

Konačnih 4:0 postavio je Džonatan Dejvid u 90. minutu, pošto je prethodno poslao Laporta ''po burek''. Bio je to prvi Dejvidov gol ove sezone i njegovi saigrači su ga burno proslavili.

Lil je tako napravio sjajnu uvertiru za duel sa Milanom u Ligi Evrope, ali i ''Rosoneri'' su večeras bili uspešni na gostovanju u Napulju, gde su slavili sa 3:1.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.