Lendejl je dobio čiste papire od Partizana

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lendejl je dobio čiste papire od Partizana"

Litvanski novinar Donatas Urbonas je objavio da je australijski centar Džok Lendejl dobio "čiste papire" od Partizana.

Kako je dodao, više nema prepreka da nekadašnji student Sent Meriza postane član Žalgirisa.

Litvanski klub je ranije objavio da je postigao dogovor sa Australijancem i da je ugovor potpisan.

Ipak, Partizan je to demantovao, a dodaje se i da je tek u sredu 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << juna Lendejl dobio dozvolu od beogradskog kluba da nastavi karijeru u nekoj drugoj sredini.

Jurohups piše da se Lendejl zvanično može smatrati igračem Žalgirisa, iako se trenutno nalazi u SAD, gde će igrati za Milvoki Bakse u Letnjoj ligi.

Nešto ranije je sportski direktor Žalgirisa Robertas Javtokas rekao da "Partizan ima neke svoje argumente", kao i da je litvanski klub uradio sve po propisima.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konačno gotovo, Partizan pustio Lendejla, ali pod kojim uslovima? (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019

I ova saga je privedena kraju...Još od početka Superlige postalo je jasno da je australijski centar Džok Lendejl, najbolji igrač crno-belih u prošloj sezoni, završio svoju misiju u dresu Partizana i da ćemo ga naredne sezone gledati u nekom drugom klubu...On je zbog povrede pre mesec dana dobio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.