Legendarni Deko u Humskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Deko u Humskoj (VIDEO)

Gledao je i utakmicu omladinaca.

Deko u Partizanu. Legendarni portugalski fudbaler posetio je stadion u Humskoj i između ostalog gledao utakmicu Superlige Srbije u kojoj su crno-beli sa ubedljivih 6:0 pobedili Dinamo iz Vranja. U subotu je posmatrao i meč omladinaca kluba iz Humske sa Voždovcem.

Inače, Deko je tokom igračke karijere već bio na Partizanovom stadionu i to dva puta kao fudbaler Porta. I oba puta bilo je 1:1 - u sezoni 1999/2000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kupu UEFA i 2003/04 u grupnoj fazi Lige šampiona. Pre utakmice primili su ga rukovodioci Partizana i obišao je trofejnu salu, a organizatori posete crno-belima bili su poznati fudbalski poslenici Svetislav Perduv (nekadašnji igrač Čelika i Olimpije, kao i nekolicine portugalskih klubova) i Mihajlo Ružić. Sa Dekom u društvu bio je i rođeni brat nekadašnjeg reprezentativca Portugalije Nuna Gomeša - Rodrigo Gomeš, sa kojim Deko posluje posle završetka igračke karijere.

Pogledajte i kako je izgledala poseta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.