Lebron i Džordan su isti

Izvor: B92, 02.Feb.2021, 20:20

"Lebron i Džordan su isti"

Trener Los Anđeles Klipersa Tajron Lu smatra da su Lebron Džejms i Majkl Džordan na istom nivou.

Često se porede Džejms i Džordan u trci za najboljeg košarkaša svih vremena.

Tajron Lu je bio trener Lebronu Džejmsu u Klivlend Kavalirsima, kada su osvojili titulu 2016. godine i igrali finala 2017. i 2018. godine.

Lu je stigao i da igra protiv Lebrona, ali je igrao i protiv Majkla Džordana. Čak je igrao i sa Majklom Džordanom u istoj ekipi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Oni su isti. Obojica žele da pobede i sve će uraditi kako bi pobedili. Obojica su radila sjajan posao u svojim timovima, pošto su saigračima davali osećaj da su svi jednaki. Činili su da ti timovi budu bolji. Kada sarađujete sa njima mislite da su veći od košarke, mislite da oni samo rade svoju stvar, ali su oni uvek uključivali saigrače u priču i činili ih boljim", rekao je Lu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.