Lebron: Loren Hil večna inspiracija

Izvor: B92, 11.Apr.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron: Loren Hil večna inspiracija

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms odao je poštu na dirljiv način Loren Hil, mladoj košarkašici koja je preminula u petak.

Loren je od trenutka kada je saznala da boluje od tumora mozga koji nije izlečiv inspirisala veliki broj ljudi i sakupila je više od milion i po dolara za borbu protiv tek opake bolesti.

Mlada košarkašica, koja je u novembru dobila priliku da igra na jednoj NCAA utakmici, preminula je u petak, a doktori su joj predvideli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će živeti do decembra prošle godine.

Brojni košarkaši su joj odali počast, ali se među njima izdvaja Lebron, koji je bio među prvima.

Draga Loren Hil, ti si prava definicija snage, hrabrosti, jačine i vođstva... Tvoje vreme provedeno na zemlji nikada neće biti zaboravljeno. Nikada nisam dobio priliku da te upoznam, ali znaj da si me sve vreme inspirisala. Na svačiji život koji si dotakla, najveći uticaj si napravila time što si bila ti“, napisao je, između ostalog, Lebron.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.