Lazić: Daćemo sve od sebe da pobedimo Rumuniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 18:21

Lazić: Daćemo sve od sebe da pobedimo Rumuniju

Srbija utakmicu za 7. mesto igra sutra od 15 časova.

Vaterpolista Srbije Đorđe Lazić izjavio je danas u Zagrebu da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi Rumuniju u meču za sedmo mesto na Evropskom prvenstvu. Utakmica između Srbije i Rumunije biće odigrana sutra od 15 časova u Zagrebu.  U meču za bronzanu medalju na EP sutra će od 16.30 časova igrati Italija i Mađarska. Finale EP je na programu od 20.15 časova, a sastaće se Hrvatska i Španija.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imaju Rumuni određeni kvalitet. Pamtimo loše iskustvo iz SAD i poraz u Svetskoj ligi. Daćemo sve od sebe da pobedimo i da trijumfom završimo prvenstvo. Ne možemo da budemo zadovoljni krajnjim plasmanom. Ali utamice su Grčkom i Rumunijom su jako bitne za nas. Potrebno nam je što više mečeva da se uigramo, da budemo zajedno. Očekuje nas SP. U Dohi želimo da popravimo utisak, da osvojimo medalju i da se plasiramo na Olimpijske igre koje su krajnji cilj ove generacije - rekao je Lazić, prenosi zvanični sajt VSS.

Srpski vaterpolista Nikola Lukić nije zadovoljan što će njegov tim da igra za sedmo mesto na EP.

 - Osećaj nije prijatan, ali nam treba ozbiljan pristup, maksimum u ovom trenutku. Pobedili smo ih nedavno na pripremnom turniru. Naravno da očekujem pobedu, a to je ujedno priprema za Dohu. Ovde nismo ispunili očekivanja, uvek je medalja cilj. Verujem da je ovo put koji treba da prođe ekipa da bi bila prava. Imaćemo pripreme u Kragujevcu kako bi na SP bili bolji nego u Zagrebu - izjavio je Lukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.