Lazar Samardžić sve bliži Napoliju

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 18:01

Lazar Samardžić sve bliži Napoliju

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić sve je bliži prelasku u redove šampiona Italije, Napolija.

Kako je objavio poznati italijanski novinar Fabricio Romano, pregovori su se ubrzali, odnosno, čelnici Napolija su seli za sto sa ocem veziste Udinezea.

"U toku su razgovori između Napolija i oca Lazara Samardžića. Sve strane su u pregovorima o ličnim uslovima. Pregovori Napolija i Udinezea već dobro napreduju“, napisao je Fabricio Romano.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lazarov otac prethodnog leta nije uspeo da se dogovori sa Interom, a videćemo hoće li naći zajednički jezik sa braniocem "Skudeta".

Samardžić je prošao sve mlađe selekcije Nemačke, a od marta 2023. godine je debitovao za "A" selekciju Srbije, čija će biti velika uzdanica u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.