Lauda i Stjuart: Mozli daj ostavku!

Izvor: B92, 07.Apr.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lauda i Stjuart: Mozli daj ostavku!



Bivši svetski prvaci u Formuli jedan Niki Lauda i Džeki Stjuart pozvali su predsednika Svetske automobilske federacije (FIA) Maksa Mozlija da podnese ostavku zbog seks skandala koji je već dve nedelje glavna tema u "najbržem cirkusu na svetu". "Ako Maks počne da razmišlja racionalno, onda će i sam zaključiti da bi trebalo da podnese ostavku", izjavio je Lauda koji je titule svetskog prvaka osvajao sa Ferarijem i Meklarenom.

Trostruki šampion Stjuart >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je da je Mozli u poslednjih deset dana "izgubio kompas".

"Po onome što mogu da vidim, Maks je izgubio kompas, a niko još nije reagovao. Čini mi se da svi nešto čekaju, ali mislim da će za desetak dana sve biti jasnije", izjavio je Stjuart.

Engleski tabloidi objavili su pre desetak dana video snimak na kojem se vidi Mozli u društvu pet prostitutki obučenih u nacističke uniforme.

Maks Mozli je sin Osvalda Mozlija, vođe britanskih fašista, kojeg je vlada Vinstona Čerčila za vreme Drugog svetskog rata držala u kućnom pritvoru.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lauda i Stjuart pozvali Mozlija da podnese ostavku

Izvor: Press, 07.Apr.2008

Bivši svetski prvaci u Formuli jedan Niki Lauda i Džeki Stjuart pozvali su danas predsednika Svetske automobilske federacije (FIA) Maksa Mozlija da podnese ostavku zbog seks skandala koji je već dve nedelje glavna tema u "najbržem cirkusu na svetu"..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.