Lampard gura klinca u tim a Zapakostu prema Romi

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard gura klinca u tim a Zapakostu prema Romi

Mendžer Čelsija Frenk Lampard u prva tri susreta Čelsija u novoj sezoni nije osetio slast pobede.

Otuda je sigurno da će Lampard u narednom periodu napraviti određene rezove kada je reč o timu "plavaca", a prvi na udaru mogao bi da bude David Zapakosta.

Italijan se nikako ne uklapa u novu koncepciju igre Čelsija koju forsira Lampard, pa je sva prilika da će iskoristiti period do kraja prelaznog roka da ga proda ili pošalje na pozajmicu.

Zapakosta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ima 27-godina, nije uspeo da se nametne, a kako stvari stoje postoji mogućnost da se vrati u Italiju.

On je u London stigao iz redova Torina, ali sada se veruje da je blizu dresa Rome koja je pokazala da je zainteresovana.

Umesto Zapakoste Lampard je voljan da ukaže priliku 19-gidišnjem Risu Džejmsu iz Čelsijeve omladinske škole. On je bio na pozajmici u Viganu tokom prošle sezone.

Odigrao je 45 utakmica i trebalo bi da bude konkurencija Sezaru Aspilikueti tokom sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.