Lam: Ozbiljan pristup Junajtedu

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lam: Ozbiljan pristup Junajtedu

Fudbaler minhenskog Bajerna Filip Lam rekao je da njega i saigrače ne smeju da zavaraju rezultati Mančester Junjateda pred duel u Ligi šampiona.

Dva tima sastaće se u četvrtfinalu elitnog takmičenja, Junajted će biti domaćin u prvom susretu, 1. aprila, dok se revanš igra osam dana kasnije na "Alijanc areni".

Ne smemo da dozvolimo da nas trenutna pozicija Mančester Junajteda na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Premijer lige zavara i promeni naš pristup utakmici. Putujemo u Mančester da bismo igrali napadački fudbal i da bismo postigli golove. Mislim da nije toliko važno što ćemo prvi meč igrati u gostima, a drugi na svom terenu“, naglasio je Lam.

Bez sumnje, aktuelni evropski šampioni ulaze kao favoriti u taj dvomeč koji će biti repriza finala Lige šampiona 1999. godine. Tada su ’crveni đavoli’ došli do trofeja u Barseloni posle velikog preokreta u samom finišu susreta golovima Tedija Šeringema i Olea Gunara Solšera.

Bajern je u četvrtfinalu elitnog takmičenja eliminisao Junajted u sezoni 2009/10 zahvaljujući golovima na strani i tako je raspršio nade da će treću godinu zaredom igrati u finalu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lam: Ozbiljan pristup Junajtedu

Izvor: B92, 21.Mar.2014

Fudbaler minhenskog Bajerna Filip Lam rekao je da njega i saigrače ne smeju da zavaraju rezultati Mančester Junjateda pred duel u Ligi šampiona...Dva tima sastaće se u četvrtfinalu elitnog takmičenja, Junajted će biti domaćin u prvom susretu, 1. aprila, dok se revanš igra osam dana kasnije na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.