Izvor: Blic, 19.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Partizan bez krune

Lalatović: Partizan bez krune

BEOGRAD - 'Delije' su sa zadovoljstvom propratile Partizanov poraz od Vojvodine (1:2), koji im je ulepšao slavlje u Gornjoj varoši gde su njihovi ljubimci pobedili Zemun (2:0) i na taj način se vratili u trku za osvajanje šampionske titule. Razlika između dva večita rivala sada iznosi šest bodova u korist Partizana, koji u naredna četiri kola jesenjeg dela prvenstva realno ima teži raspored od Zvezde. Da li se crveno-beli mogu još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više približiti liderskoj poziciji, mišljenje je izneo kapiten Nenad Lalatović.

- Nisam siguran da će Partizan biti jesenji prvak. Činjenica je da imamo znatno lakši raspored do kraja sezone od njih. Iskreno se nadam u još koji kiks večitog rivala, kako sada, tako i na proleće. Podsetio bih da nam je Partizan bežao osam bodova pre dve sezone, da bi na kraju mi osvojili titulu sa pet bodova viška. Ne vidim zašto se i sada ne bi ponovilo nešto slično. Nije Partizan u bog zna kakvoj formi. Pokazalo se to na derbiju, ali i u ostalim njihovim utakmicama. Ako mnogi rivali uđu u meč sa njima kao Vojvodina, neće im biti lako.

Lalatović je protiv Zemuna učestvovao u akcijama prilikom postizanja oba gola.

- Najviše se radujem pobedi koja je došla zahvaljujući dobroj kolektivnoj igri. Takođe, raduju me golovi Pjanovića i Jelića, dvojice igrača za koje ne pamtim kada su na jednom meču zatresli mrežu. Siguran sam da će u dolazećim utakmicama biti još ubojitiji. Verujem da će kriza konačno postati prošlost - kaže kapiten crveno-belih.

- Trudim se da održavam postojeću formu. Dajem sve od sebe da ne upadnem u krizu. Nisam opsednut fantastičnom formom posle koje mnogi padaju. Ovako se sasvim dobro osećam - zaključio je Nenad Lalatović. G. Anđelković Zvezdini novi klinci

Navijači su se uželeli novih, mladih i talentovanih igrača. Ljubiša Tumbaković već duže vremena pruža šansu Danku Lazoviću, dok je Zoran Filipović pored ubacivanja Stojanovića u vatru, šansu dao i Dejanu Milovanoviću, odnosno Aleksandru Lukoviću. Uz to, najavio je još novih talentovanih imena na proleće.

- U Zvezdi zaista postoji dosta mladih igrača koji zaslužuju veće poverenje. Posle Stojanovića i Damjanovića, talenat su pokazali Milovanović i Luković. Reč je o izdancima Zvezdine škole - izjavio je kapiten Lalatović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.