Lajović pao posle drame

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović pao posle drame

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo US opena. Njega je posle drame i pet setova pobedio Francuz Benoa Per - 6:2, 2:6, 3:6, 7:5, 6:1.

Imao je 26-godišnji Lajović prednost od 2:1 u setovima, na startu četvrtog seta i brejk loptu i priliku da slavi, ali nije iskoristio tu šansu. U neizvesnom setu, Per je dobio 7:5, što je demoralisalo Lajovića, koji je u odlučujućem setu bio veoma loš i osvojio samo jedan gem.

OVDE pogledajte rezultate prvog dana US opena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lajović prokockao vođstvo, ispao sa Ju es opena

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016

Srpski teniser ispao na startu Ju es opena...Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u narednu rundu Ju es opena pošto je večeras bolji od njega bio Francu Benoa Per koji je slavio sa 6:2, 2:6, 3:6, 7:5, 6:1...Francuz je poveo sa 1:0 u setovima, ali je potom Lajović zaigrao mnogo bolje i uspeo da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.