LŠ - Bane kapiten, Košta ipak u timu! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Bane kapiten, Košta ipak u timu! (SASTAVI)

Sat vremena pre početka revanš susreta osmine finala Lige šampiona između Čelsija i Pari Sen Žermena objavljene su startne postave.

Fudbalska poslastica dana na programu je od 20.45 na "Stamford Bridžu" gde šampion Engleske dočekuje Pari Sen Žermen okviru revanš susreta osmine finala Lige šampiona.

Sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vremena pre početka meča objavljene su startne postave koje će Gus Hidink i Loran Blan izvesti na večerašnoj utakmici.

Bilo je poznato u utorak da će Čelsi nastupiti bez Džona Terija usled čega je kapitenska traka otišla na ruku Branislava Ivanovića koji počinje utakmicu.

Ohrabrujuća je vest da Gus Hidink može da računa na Dijega Koštu koji se našao pod znakom pitanja za večerašnji meč, dok je srpski internacionalac Nemanja Matić ostao na klupi.

Čelsi (4-2-3-1) - Kurtoa, Aspilikueta, Kejhil, Ivanović (C), Kenedi; Mikel, Fabregas; Pedro, Vilian, Azar; Dijego Košta

Klupa: Begović, Baba Rahman, Matić, Loftus-Čik, Oskar, Traore, Remi

Strateg Pari Sen Žermena Loran Blan nije imao većih dilema kada je startna postava u pitanju.

Pari Sen Žermen (4-3-3) - Trap; Markinjos, Tijago Silva (C), David Luiz, Maksvel; Tijago Mota, Rabio, Matiudi; Di Marija, Moura, Ibrahimović

Klupa: Sirigu, Avgustin, Van der Vil, Stambuli, Kurzava, Pastore, Kavani
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sveci" na Stamford bridžu, spektakl u najavi

Izvor: RTS, 09.Mar.2016

Žreb Lige šampiona želeo je da se Čelsi i PSŽ sastanu već u osmini finala. Parižani imaju minimalnu prednost iz prvog meča (2:1), koju će pokušati da napadne Dijego Kosta. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a od 20.45. ...

Nastavak na RTS...

Hidink: Nama su zamene klinci, a njima Kavani

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 00:30

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da bila jasna razlika u kvalitetu u duelu sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona. "Ušli smo u utakmicu sa previše poštovanja prema njima i u prvih deset minuta su oni dominirali. Oni su odličan tim, ali čim smo se trgli, imali smo nekoliko šansi",...

Nastavak na B92...

Azar na udaru navijača Čelsija

Izvor: B92, 10.Mar.2016

Fudbaler Čelsija Eden Azar našao se na udaru navijača ‘Plavaca’ tokom revanša osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom na “Stamford bridžu”...Azar je izviždan jer je na poluvremenu utakmice, u kojoj su ‘Sveci’ slavili sa 2:1 i prošli dalje ukupnim rezultatom 4:2, razmenio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.