Kvinsi Menig igrač kola

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 09:13

Kvinsi Menig igrač kola

Najbolji igrač 11. kola Linglong Superlige Srbije je Kvinsi Menig iz redova Partizana, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Odigrano je još jedno zanimljivo i izuzetno efikasno kolo šampionata, a najefikasniji je bio prvoplasirani Partizan.

Crno-beli su na svom stadionu ostvarili ubedljiv trijumf nad ekipom Spartaka rezultatom 5:0, a najzaslužniji za to je novajlija Kvinsi Menig.

Holanđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na ovom susretu postigao izuzetno lep pogodak i zabeležio dve asistencije, pokazavši da se veoma brzo uklopio u zamisli Aleksandra Stanojevića i da je veliko pojačanje u borbi za titulu.

Kvinsi Menig (26) je rođen u Amsterdamu (Holandija), igra na poziciji levog krila, a karijeru je započeo u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Ajaks.

Nastupao je i za holandski Cvole, francuski Nant B, engleski Oldam i holandski Tvente, odakle je i stigao u Beograd.

Zabeležio je i veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje (U17, U19, U20, U21). Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je četiri nastupa, uz jedan postignut pogodak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kvinsi Menig najbolji igrač 11. kola Superlige

Izvor: RTS, 28.Sep.2021

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig najbolji je igrač 11. kola Superlige Srbije, saopšteno je na sajtu takmičenja. . Partizan je na svom stadionu deklasirao Spartak (5:0), a Holanđanin je bio centralna figura utakmice jer je zabeležio pogodak i dve asistencije..Menig igra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.