Kuzmićev dabl-dabl u finalu

Izvor: MVP.rs, 24.Apr.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmićev dabl-dabl u finalu

Voriorsi su poveli u finalnoj seriji sa 1-0.

Prethodne noći počela je finalna serija Razvojne lige između Santa Kruz Voriorsa i Fort Vejn Med Entsa. Filijala Golden Stejta slavila sa 119:115 i tako povela sa 1-0 u seriji koja se igra na dve pobede. Voriorsima je ovo treće vezano finale, a prethodna dva su izgubili. Prošle sezone savladao ih je upravo Fort Vejn sa 2-0.

U pobedi Santa Kruza novi dabl-dabl je zabeležio Ognjen Kuzmić (24, 213). Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << centar je završio sa 18 poena, 13 skokova i četiri asistencije za 34 minuta igre. Ubacio je osam od 10 šuteva iz igre, dok mu je učinak sa linije slobodnih bacanja bio 2/3. Najbolji kod pobednika bio je Eliot Vilijams sa 31 poenom i osam asistencija. Pratio ga je Majkl Tompson, stariji brat Kleja Tompsona, sa 24 poena i šest uhvaćenih lopti.

Ramon Heris je sa 30 poena, od čega osam trojki iz 13 pokušaja, bio najbolji u redovima branioca titule. Sjajnu partiju imao je i Džordan Kroford, koji je meč završio sa 24 poena, 11 asistencija, pet skokova i tri ukradene lopte.

Naredna utakmica ova dva tima igra se u nedelju, 26. aprila.

(foto: Youtube / Screenshot)
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Srbin na korak do titule u razvojnoj NBA ligi: Brejk uz dabl-dabl sjajnog Kuzmića

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 08:25

Naš nesuđeni košarkaški reprezentativac na prošlom Mundobasketu, Ognjen Kuzmić koji je propustio turnir zbog povrede, novom odličnom partijom doprineo je da filijala Golden Stejta čiji je član, Santa Kruz Voriorsi, pobedi u prvoj utakmici finala razvojne NBDL lige...Igra se na dve pobede, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.