Krstajić pred Srbiju dobio Brazilca

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 16:55

Krstajić pred Srbiju dobio Brazilca

Fudbalska reprezentacija Bugarske, na čijem čelu kao selektor je Mladen Krstajić, postaće jača za rođenog Brazilca Džefersona Telesa.

U pitanju je 29-godišnji zadnji vezni fudbaler koji nastupa za CSKA iz Sofije i nedavno je dobio bugarski pasoš kao dugogodišnji stanovnik ove zemlje.

Džeferson je od 2018. godine član CSKA kada je stigao iz brazilskog Internacionala.

Od tada je odigrao 159 utakmica i još jedna mu nedostaje da postane stranac sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najviše nastupa za klub iz Sofije. To će učiniti, najverovatnije, u sledećem kolu protiv Levskog.

Džeferson je ove sezone imao problema sa povredama i nije u konkurenciji Mladena Krstajića za mečeve protiv Litvanije (17. jun) i Srbije (20. jun), ali je najavljeno da će biti na spisku za septembarske duele u kvalifikacijama za EURO 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.