Kristijano: Legende nikada ne umiru

Izvor: B92, 07.Jul.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano: Legende nikada ne umiru

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo jedan je od mnogih iz sveta fudbala i sporta koji su tužni zbog smrti legende Alfreda di Stefana.

"Ovo je veoma tužan dan. Za mene, za sve navijače Reala, ali i za ceo fudbalski svet. Don Alfredo nas je ostavio, ali uspomena na njega trajaće u našim srcima zauvek. Legende nikada ne umiru. Maestro, hvala za sve", napisao je Ronaldo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tviteru.

Saučešće porodici izrazio je Di Stefanov klub Real Madrid, ali i ljuti rival Barselona, zatim Čelsi, kao i mnogi drugi klubovi, sadašnji i bivši igrači. Među njima je i legenda Mančester Junajteda Bobi Čarlton.

“Alfredo je bio jedan od najboljih igrača sa kojima sam se susreo, ekstremno inteligentan fudbaler. Bio je neko koga sam zaista poštovao. Imam mnogo dragih uspomena sa Alfredom i osećam se privilegovanim što mogu da kažem da mi je bio dobar prijatelj. Fudbal je izgubio velikog igrača i velikog čoveka“, kazao je Čarlton.

Društvene mreže pune su izraza saučešća i sećanja na Di Stefana.

Maradona on Di Stefano: "I don't know if I was a better player than Pele but I can say without doubt that Di Stefano was better than Pele."

— Sha'Steal Yo'Meal (@khulengwenya) July 7, 2014

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Legende nikad ne umiru

Izvor: Akter, 07.Jul.2014

Fudbalski svet potresla je vest o smrti legende madridskog Reala Alfreda di Stefana, a prva zvezda španskog "kraljevskog kluba" Kristijano Ronaldo poručio je da će sećanje na njega uvek trajati

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.