Kristal Palas doveo slobodnog agenta Adebajora

Izvor: UživoFudbal.com, 26.Jan.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristal Palas doveo slobodnog agenta Adebajora

Kristal Palas je danas potpisao ugovor sa slobodnim agentom Emanuelom Adebajorom. Napadač reprezentacije Togoa je bio slobodan igrač od napuštanja Totenhema prošlog septembra i šef Kristal Palasa, Alan Pardju, “pokupio“ je Adebajora u nadi da će popraviti učinak pred protivničkim golom. Tridesetjednogodišnjak nije odigrao ni minut u Premijer Ligi od prošlog maja ali je ostao … Nastaviti čitanje »

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Adebajor potpisao za Kristal Palas

Izvor: HotSport.rs, 26.Jan.2016

Kristal Palas je zvanično objavio da je potpisao ugovor sa Emanuelom Adebajorom.. . Bivši igrač Totenhema bez kluba je od sepembra, a sa ekipom Alana Pardjua potpisao je ugovor do kraja sezone. Iskusni napadač reprezentacije Togoa pokušaće da popravi efikasnost tima sa Selharst parka, koji je na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.