Krčmarević trener Anartozisa

Izvor: B92, 18.Nov.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krčmarević trener Anartozisa

Slobodan Krčmarević novi je trener kiparskog Anortozisa, a debi na klupi novog tima imaće u subotu protiv Apolona iz Limasola, koji je napustio pre mesec dana.

Nekadašnji trener OFK Beograda potpisao je jednoipogodišnji ugovor kiparskim timom, koji na sedmom mestu zaostaje sedam bodova za liderom Apoelom.

Krčmarević je zamenio Argentinca Giljerma Angela Hojosa, koji je u klub stigao ovog leta, ali je zbog loših rezultata u Evropi, kao i slabijim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partijama tima i nacionalnom prvenstvu morao da napusti tim.

Slobodan Krčmarević je i u igračkim danima bio član Anortozisa, čiji je dres obukao posle nastupa u Partizanu i Apolonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.