Košta utajio preko 5 miliona!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 20:25

Košta utajio preko 5 miliona!

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta ići će na sud 4. juna zbog optužbi da je utajio porez, preneli su danas španski mediji.

Prema podacima suda, Kosta je optužen da je prevario državu za više od milion evra, tako što nije prijavio isplate od više od 5,15 miliona evra, posle prelaska iz Čelsija 2014. godine.

Takodje, španski fudbaler optužen je i da nije prijavio više od milion evra od marketinških prava.

Tužilaštvo u Madridu će tražiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šestomesečnu zatvorsku kaznu i novčanu kaznu od više od pola miliona evra.

U Španiji kazne manje od dve godine za nenasilne zločine se mogu zameniti za novčane, pa će Kosta najverovatnije izbeći odlazak u zatvor.

On bi trebalo da se pojavi pred sudom 4. juna, sedam dana pre nastavka takmičenja u španskoj ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠPANSKI AS PRED SUDOM ZBOG MILIONSKE UTAJE POREZA: Tužioci će tražiti pola godine zatvora

Izvor: Kurir, 30.Maj.2020, 20:18

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta naći će se pred sudom zbog sumnji da je utajio porez i oštetio državu za najmanje milion evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.