Košarkašice pred Španiju: Da ponovimo dobre stvari

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 15:24

Košarkašice pred Španiju: Da ponovimo dobre stvari

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak igra protiv Španije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Kapiten reprezentacije Jelena Bruks izjavila je za sajt Košarkaškog saveza Srbije da znaju da ih čeka izuzetno teška utakmica, ali da moraju da izvuku pouke iz pobede nad Španijom na Evrobasketu u junu ove godine.

"Španija je motivisana i biće spremna da kazni svaku našu grešku. Verujemo u našu igru i pripremu za tu utakmicu. Spremne smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odigramo svih 40 minuta na visokom nivou, jer će to biti jedini način da ih pobedimo i u Tokiju", rekla je Bruks.

Košarkašica Nevena Jovanović istakla je da je ključ duela protiv Španije u dobroj pripremi i fokusu.

"Biće sigurno veoma motivisane, jer smo ih u Španiji pred domaćom publikom izbacile iz borbe za medalju. Nama ostaje da ponovimo sve one dobre stvari i ispravimo greške iz tog četvrtfinalnog duela na Evrobasketu, kako bi došle do prilike da upišemo još jednu pobedu", izjavila je Jovanović.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela takmičenje na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je u ponedeljak slavila protiv selekcije Kanade sa 72:68.

Meč između Španije i Srbije u okviru grupe A igra se u četvrtak u 10.20 po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Košarkašica Sonja Vasić blista na terenu, a pred Olimpijadu je sa mužem sportistom PROŠLA KROZ DRAMU: "Dve godine delimo isti san i za par dana se sve promeni"

Izvor: Blic, 29.Jul.2021, 11:57

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije protiv Španije igra meč druge runde grupne faze Olimpijskih igara u Tokiju, a jedna od najboljih u srpskom timu je košarkašica Sonja Vasić. Pre nego što je sa saigračicama stigla na Olimpijadu da se bori za medalju, Sonja je, međutim, prošla kroz pravu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.