Košarkašice SAD, Japana i Francuske u četvrtfinalu

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 09:57

Košarkašice SAD, Japana i Francuske u četvrtfinalu

Košarkašice Sjedinjenih Američkih Država, Japana i Francuske osigurale su plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju.

Selekcija SAD je savladala Francusku sa 93:82 (19:22, 31:22, 21:23, 22:15), u meču poslednjeg kola Grupe B.

Najefikasnija u pobedi svoje selekcije bila je Ejža Vilson sa 22 poena i sedam skokova, Briana Stjuart je upisala 17 poena uz po sedam skokova i asistencija, dok je Tina Čarls zabeležila 15 poena.

U selekciji Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji učinak imala je Enden Mijem sa 15 poena, a Sandrin Gruda je dodala 12 poena uz šest skokova.

Japan je u istoj grupi savladao Nigeriju sa 103:82.

SAD će u četvrtfinale sa prve pozicije, Japan sa druge, dok je Francuska prošla kao jedna od dve najbolje trećeplasirane ekipe.

Žreb za narednu fazu takmičenja je kasnije u ponedeljak posle mečeva u Grupi C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice SAD, Japana i Francuske u četvrtfinalu OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2021

Košarkašice Sjedinjenih Američkih Država, Japana i Francuske osigurale su danas plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Svetski prvak nemoćan: Ameri korak bliže 4. uzastopnom zlatu

Izvor: N1 televizija, 03.Avg.2021, 08:34

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država nastavili su pohod ka četvrtoj zlatnoj medalji zaredom, pošto su u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju savladali svetskog šampiona Španiju, koja se posle 17 godina sa Igara vraća bez medalje - 95:81.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.