Kormije kao Džordan, Miočić prepušta slavu

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 14:59

Kormije kao Džordan, Miočić prepušta slavu

Održano je sučeljavanje boraca pred UFC 252 kao i konferencija za štampu.

Predstojećeg vikenda gledaćemo istorijski meč teške kategorije koji će obeležiti Danijel Kormije i Stipe Miočić.

Ovo će biti njihova treća borba, a u prethodne dve su obojica slavila po jednom, a poslednji put Stipe Miočić, koji je i aktuelni vlasnik šampionskog pojasa.

Danijelu Kormijeu će ovo biti poslednja borba u karijeri, kaže da želi da se povuče u stilu Majkla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džordana ili Pejtona Meninga – pobedom.



"Želim da budem zapamćen u MMA svetu kao pobednik, kao Majkl Džordan ili Pejton Mening. Majkl Džordan je pobedio Jutu i osvojio titulu, pa se penzionisao. Pejton Mening je osvojio Superboul protiv Karoline, pa se penzionisao. Ukoliko pobedim, biću u tom kontekstu jednak sa njima, pa me u subotu ništa sem pobede i neće zanimati",
rekao je Danijel "Di Si" Kormije.

Stipe Miočić kaže da mu odgovara to što su svi mediji okrenuti ka Kormijeu.



"Sve je super, neka njega pod svetlima, ja ću stajati iza. Hvala Bogu, povreda oka je prošlost. Osećam se super i radujem se trilogiji čak i više nego navijači koji već neko vreme samo o tome pričaju. Borbe su uvek lična stvar, neko želi da te udari, da te povredi, da ti oduzme nešto. Nemam ništa protiv Danijela, želim mu srećan odlazak u penziju, ali neće me tek tako pobediti"
, kaže Stipe Miočić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.