Kome su Muslin i Ivanović dali glasove?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome su Muslin i Ivanović dali glasove?

Očekivano, Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA. Portugalac je sa svojom reprezentacijom bio šampion Evrope, a i sa Realom je osvojio Primeru i Ligu šampiona.

U izboru Međunardone fudbalske asocijacije učestvuju selektori i kapiteni. Slavoljub Muslin i Branislav Ivanović dali su glasove pobednicima.

Slavoljub Muslin:

Nabolji igrač: 1. Kristijano Ronaldo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 2. Luka Modrić, 3. N'Golo Kante;

Najbolji trener: 1. Zinedin Zidan, 2. Joakim Lev, 3. Leonardo Žardim.

Branislav Ivanović:

Najbolji igrač: 1. Kristijano Ronaldo, 2. Lionel Mesi, 3. Nejmar;

Najbolji trener: 1. Zinedin Zidan, 2. Žoze Murinjo, 3. Joakim Lev.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šta je sve osvojio Kristijano ove godine?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017

Kao pojedinac, kao član Real Madrida i kao reprezentativac Portugala - koliko je Ronaldo osvojio trofeja?..Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu...On je dobio tu nagradu, kapiteni nacionalnih selekcija i selektori su glasali za njega, po peti put u svojoj karijeri je osvojio ovu nagradu...Nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.