Koke: Želim da ostanem u Atletiku

Izvor: B92, 01.Jun.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koke: Želim da ostanem u Atletiku

Vezni igrač Atletiko Madrida Koke, koji je glavna meta Mančester Junajteda u letnjem prelaznom roku, izjavio je da želi ostati na Visente Kalderonu.

Iako je interesovanje pokazala i Barselone, Junajted je navodno spreman da aktivira klauzulu u njegovom ugovoru i dovede ga na Old Traford za 60 miliona evra.

Time bi Koke postao najplaćeniji španski fudbaler u istoriji, jer trenutni drži Fernando Tores koji je za 58 miliona evra prešao iz Liverpula u Čelsi pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina.

"Zvuči nestvarno. Barselona je jedan od najvećih klubova na svetu i ako se zanima za tebe, očigledno vrediš. Ali, Atletikovi navijači znaju što osećam prema ovom klubu. Želim da ostanem i to svi znaju", rekao je Koke.

Koke ima 22 godine, a ove sezone u pohodu Atletika na prvu titulu prvaka Španije posle 18 godina postigao je 6 golova, dok je još jedan dao u Ligi šampiona, gde je njegov tim nesrećno poražen u finalu od Real Madrida.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fernando Tores " gospodin promašaj

Izvor: B92, 01.Jun.2014

Napadač Čelsija i španske reprezentacije Fernando Tores već godinama ne prikazuje partije koje se od njega očekuju. Kada je iz Liverpula prešao u Čelsi očekivalo se da će nastaviti sa postizanjem golova, ali se sada čini da je taj "zanat" zaboravio.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.