Ko su najtraženiji napadači?

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su najtraženiji napadači?

Stigao je januar, a tako i prelazni rok u kojem će najtraženiji biti napadači, a sportska redakcija B92 odlučila je da se pozabavi time.

Akcenat smo stavili na mlade napadače koji su se pokazali u prvom delu sezone, pa se s pravom može očekivati da budu u centru pažnje.

Ima tu i mladih i iskusnih igrača, i dolazanih i onih koji tek stiču reputaciju. Igrača iz Evrope, Afrike i Južne Amerike, koji su već u najjačim ligama, i onih koji sanjaju "peticu". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na listi se, očekivano, našao i srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji pruža sjajne partije u dresu Anderlehta. Jedna od njih bila je i ona protiv velikog Arsenala, kada je u poslednjim trenucima doneo bod i to pošto su 'Tobdžije' vodile 3:0.

Pored Mitrovića, na listi su, između ostalog, Paulo Djabala iz Palerma, fudbaler Porta Džekson Martines i Andrej Kramarić iz Rijeke.

O njima, ali i ostaloj šestorici mladih napadača koji bi mogli da budu zvezde januarskog prelaznog roka pročitajte u našoj rubrici 'Teme'.

Na našem sajtu možete da pronađete i ostale tekstove koje smo vam pripremili u okviru 'Novogodišnjeg paketića'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.