Kinezi poludeli za Bekamom

Izvor: B92, 20.Jun.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi 'poludeli' za Bekamom

Dolazak Dejvida Bekama izazvao je veliko interesovanje u kineskom Šangaju kada je oko 1.000 navijača pokušalo da mu priđe.

Bekam je došao u Šangaj da bi odigrao revijalnu utakmicu između univerziteta Tođi i lokalno fudbalskog kluba.

Studinenti i fanovi su hteli da provale kapiju i uđu na teren gde je Dejvid Bekam igrao utakmicu.

Kada sam prvi put dolazio kao ambasador u Kinu, bio sam svestan prošlosti. Mnogi su me pitali zbog čega želim da imam posao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa nečim što je povezano sa korupcijom. To je prošlost, volim da gledam u budućnost", rekao je Bekam novinarima u Šangaju.

Bekam je prošle godine nekoliko puta dolazio u Kinu i proglašen je za ambasadora fudbala te azijske zemlje zbog doprinosa razvoju tamošnjeg fudbala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kinezi 'poludeli' za Bekamom

Izvor: B92, 20.Jun.2013

Dolazak Dejvida Bekama izazvao je veliko interesovanje u kineskom Šangaju kada je oko 1.000 navijača pokušalo da mu priđe...Bekam je došao u Šangaj da bi odigrao revijalnu utakmicu između univerziteta Tođi i lokalno fudbalskog kluba...Studinenti i fanovi su hteli da provale kapiju i uđu na teren...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.