Kežman: Razmišljam o SAD a možda i o povratku u Srbiju

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Razmišljam o SAD a možda i o povratku u Srbiju

Mateja Kežman ne dobija šansu u prvom timu Pari Sen Žermena pa i ne čudi što se nada skorom odlasku u drugu sredinu.

U razgovoru sa trenerom Kombuareom tražio je da bude deo drugog tima, kako bi redovno nastupao.

"Treniram sa prvim timom i samo čekam šansu, a nema je. Znam da trojica igrača imaju prednost u odnosu na mene, ali trener mi je rekao da bi voleo da ja ostanem i budem četvrti napadač. Mislim da to nisam zaslužio", rekao je Kežman za "Sportski žurnal".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On naglašava da i dalje ima dosta zainteresovanih ekipa za njegove usluge, ali da "nije želeo da ode u neki klub i tamo nosi ekonomu stvari i čisti svlačionicu".

"Obeštećenje nije problem, na kraju sezone mi ističe ugovor tako da ću moći već u decembru da potpišem za drugi klub. Imam ponude sa Bliskog istoka i to me privlači. Zovu i Amerikanci i to bi moglo da bude zanimljivo, da se oprobam kao Bekam ili Anri. Videćemo kad dođe decembar. Ukoliko ne bude pomaka ostaću u PSŽu, a već na leto bih da se vratim u Srbiju. Svi znaju u kom klubu bih voleo da završim karijeru", rekao je Kežman.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.