Kej-Di i Rasel srušili Jastrebove

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jan.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kej-Di i Rasel srušili Jastrebove

Grmljavina je srušila Jastrebove iz Atlante – 103:94. Nenad Krstić, startni centar Tandera, ubacio je šest poena (6-3) uz pet skokova i asistenciju za 24 minuta.
Kevin Duren je stao na koti 33, Rasel Vestbruk zabeležio tripl-dabl: 23 poena, po 10 uspešnih dodavanja i uhvaćenih lopti. Ključna je bila serija 16-6 u završnoj deonici (99:87), popularni Kej-Di pogodio tri dalekometna hica (3-3).
Džamal Kroford je za Hokse postigao 26 poena, Džoš Smit 23.
Bitno je pomenuti da je Niki Maksvel (20) sin Nika Van Eksela optužen za ubistvo u Dalasu. Van Eksel, nekada odličan bek, danas je asistent Lerija Drua, trenera Atlante.
• Ratnici su u Šarlotu sačuvali minimalnu prednost, dovoljnu za trijumf – 96:95. Voriorsi su u finišu umalo prokockali suficit od šest poena (96:90), Stiven Džekson nije pogodio za slavlje Bobketsa.
Vladimir Radmanović je kao član prve postave Golden Stejta zabeležio šest poena (3-3, 2-0), pet skokova i rampu za 32 minuta. Monta Elis je brojao do 25, ali hitri bek napravio faul u napadu u uzbudljivoj završnici koji je mogao da skupo košta Ratnike.
• Kobi Brajant je pogodio prelomni šut za vođtvo 100:98, potom Siksersi promašili nekoliko prilika za izjednačenje i pobedu. Kobi je sa linije penala potvrdio pobedu Jezerdžija – 102:98.
Brajant je brojao do 33, Španac Pau Gasol dodao 20.
•...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novogodišnji poklon za Radmanovića - povratak u startnu petorku

Izvor: Blic, 01.Jan.2011

Posle mesec i po dana Vladimir Radmanović se našao u startnoj postavi Golden Stejta, što je proslavio pobedom nad Šarlotom od 96:95 uz rekord sezone po minutaži, ne i po svom učinku. I kapiten "orlova" Nenad Krstić igrao je u noći između 31. decembra i 1. januara, ostvarivši sa Oklahoma Sitijem...

Nastavak na Blic...

NLB: Mačvan MVP, Li prvi strelac

Izvor: B92, 01.Jan.2011

Najkorisniji igrač prvog dela sezone u NLB ligi je košarkaš izraelskog Makabija Milan Mačvan...Igrajući za vršački Hemofarm krilni centar reprezentacije Srbije imao je u proseku 26,08 indeksnih poena i završio je ispred Amerikanaca Drejpera iz Cedevite i Lija iz kragujevačkog Radničkog...Upravo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.