Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 01:53

Kecmanoviću srpsko četvrtfinale u Buenos Ajresu

Miomir treći put iz isto toliko pokušaja savladao Đerea u međusobnim mečevima

Srpsko četvrtfinale na ATP 250 u Buenos Ajresu pripalo je Miomiru Kecmanoviću koji je u dva seta za dva sata i 11 minuta igre eliminisao zemljaka Lasla Đerea. Kecmanović je treći put slavio u međusobnim duelima u isto toliko pokušaja, a Đereu su izlaznu kartu sa turnira donele česte neiznuđene greške u završnici drugog seta - 2:0 (6:4, 7:6)

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniseri odigrali su dva seta kojima su zajednički imenilac bile česte brejk šanse i oduzimanje servisa. Pri rezultatu 3:3 u uvodnom setu, Kecmanović je napravio brejk, ali nije uspeo da ga potvrdi u narednom gemu. Međutim, Đere je ponovo popustio prilikom izvođenja početnog udarca, a 42. teniser sveta je uz dosta muke i dve odbranjene brejk lopte uspeo okonča set u svoju korist.

Naredni je počeo sa po brejkom na obe strane, ali kako je vreme odmicalo, konsolidovali su se na servisu, pa je pobednik odlučen posle taj-brejka. Umeo je 60. reket sveta da pošalje neke ubitačne vinere, ali često i da istera lopticu van terena. Suočavao se Đere sa dve meč lopte, drugu spasio besprekornim forhendom koji ga je doveo do 6:6, ali su naredna dva poena pripala Kecmanoviću, kao i prilika da se bori za finale.

Protivnik u polufinalnom okršaju biće mu pobednik meča Dijego Švarcman - Haume Munar.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.