Kecmanović bez četvrtfinala Buenos Ajresa u singlu

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 10:20

Kecmanović bez četvrtfinala Buenos Ajresa u singlu

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu.

On je prošle noći izgubio od domaćeg tenisera Franciska Čerundola 3:6, 6:3, 2:6.

Meč Kecmanovića i Čerundola, 64. i 107. tenisera sveta, trajao je dva sata.

Argentinski teniser će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Dijega Švarcmana koji je u dva seta bio bolji od Španca Huamea

Kecmanović se pre toga plasirao u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnira u Buenos Airesu u dubl konkurenciji sa partnerom iz Brazila Fernandom Rambolijem, ali više od toga nisu mogli.

Oni su bili bolji od Tomasa Ečeverija i Franciska Serundola sa 2:0 po setovima 7:5, 7:5. Kecmanović i Ramboli su stigli do pobede nakon sat i 21 minuta igre.

Srpsko-brazilski par jepotom u polufinalu ispao od srpsko-bosanskohercegovačkog paroa Nikola Čačić-Tomislav Brkić posle preokreta 6:7 (3), 6:3, 10:7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.