Katai pokrenuo lavinu, zamena stiže iz Rome, u Rim stiže Irac?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 14:42

Katai pokrenuo lavinu, zamena stiže iz Rome, u Rim stiže Irac?

Iznenađujuć razvoj događaja na "Olimpiku".

Kako prenose mediji u SAD, Havijer Pastore bi karijeru mogao da nastavi u MLS ligi.

Argentinac se mučio sa povredama i slabom formom u poslednjih godinu dana, pa je odlazak iz Rome veoma moguć, a kao najrealnija naredna destinacija pominje se upravo američka MLS liga.

Dva tima su pokazala interesovanje za njegove usluge, u pitanju su LA Galaksi i Sejtl Saundersi.

Ekipa iz "Grada anđela" se nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rastala sa Aleksandrom Kataijem, OVDE se podsetite iz kojih razloga, pa u Argentincu vide zamenu za odličnog srpskog fudbalera.

Roma je navodno spremila i zamenu za bivšeg fudbalera Pari sen Žermena, koji je u klub stigao leta 2018. godine za 25 miliona evra.

Naime, na radaru kluba sa "Olimpika" našao se vezista Barnlija Džef Hendrik.

Irskom reprezentativcu ističe ugovor sa "Kleretsima" na kraju sezone, pisalo se da ga prati i Milan, a sada se u trku uključila i Roma.

Hendrik je karijeru počeo u Derbiju, a na "Tarf Muru" je od 2016. godine, iza sebe ima i 54 nastupa u dresu reprezentacije Irske.

Barnli će pokušati da ga zadrži, ali je jasno da im posao ozbiljno komplikuje interesovanje iz Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.