Kari: Tražiću maksimum

Izvor: MVP.rs, 17.Jun.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari: Tražiću maksimum

Plejmejker Voriorsa će tokom leta potpisati novi ugovor sa ekipom.

Nakon što je 2009. godine izabran kao sedmi pik na Draftu, Stefan Kari je sa Voriorsima uspeo da osvoji dve titule prvaka NBA lige. Ipak, u tom periodu iskusni plejmejker nije uspeo da dobije onoliko novca koliko zaslužuje, pre svega zvog povreda koje je imao na početku svoje NBA karijere, kao i promene kolektivnog ugovora.

Ipak, tokom leta koje dolazi Kari će imati priliku da naplati sve ono >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << što je u prethodnom periodu uradio za Voriorse. Iskusni plejmejker se sigurno neće zadovoljiti malim iznosima.

"Kako se bliže razgovori i kako počinje proces pregovora pristupiću im na poseban način. Sigurno je da ću tražiti maksimum koji mogu da dobijem kao pojedinac. To je nešto za šta se borim već dugi  niz godina. Naravno da ću voditi računa i o tome da ekipa ostane na okupu, jer ono što imamo je nešto posebno", izjavio je Kari.

U sezoni koja je iza nas Kari je zaradio 12.1 milioan dolara. Kao igrač koga su Voriorsi draftovali plejmejker će sa ekipom imati mogućnost da potpiše petogodišnji ugovor vredan više od 200 miliona dolara. Već u prvoj godini novog ugovora Kari bi mogao da zaradi oko 35 miliona, dok bi u poslednjoj ta cifra iznosila oko 45 miliona zelenih novčanica.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.