Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020, 19:21

Kanjas se vratio u Beograd

„Testiran je negativno na virus korona“, poručio Mitar Mrkela

Crvena zvezda je na početku pandemije virusa korona dozvolila španskom vezisti Hoze Kanjasu da otputuje u domovinu i bude sa porodicom tokom teških trenutaka za ceo svet. Iskusni vezista nije bio u planovima Dejana Stankovića, koji ga je precrtao još na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pripremnog perioda.

Crveno-beli trasže način da se rastanu sa bivšim članom Espanjola i Svonsija, a sada će im taj posao biti olakšan. Hoze Kanjas se vratio u Beograd i počeo da trenira sa Zvezdinim igračima.

„Kanjas trenira sa ekipom, ali njegov status se neće menjati. On se vratio iz Španije, prošao sve propisane mere, testiran je negativno na korona virus. Ali zbog situacije sa koronom nismo u situaciji da mu obezbeđujemo odvojeno treniranje, pa će raditi sa ostalim igračima, ali to neće uticati na njegov status u timu i neće biti u konkurenciji za tim“, rekao je  Mitar Mrkela za Tanjug.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda - Vratio se Kanjas, i već trenira sa ekipom! Evo šta to, zapravo, znači...

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020

Stigla potvrda iz kluba...Iskusni španski vezista Hose Kanjas jedan je od Zvezdinih stranaca koje je trener Dejan Stanković nedugo po svom imenovanju ''precrtao'' iz konkurencije za sastav tima...Svi očekuju da se on uskoro i definitivno rastane sa Zvezdom, ali najnovija informacija je da se Kanjas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.