Kada se tačno vraća Novak Đoković?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada se tačno vraća Novak Đoković?

Najbolji srpski teniser i trenutno 6. teniser sveta, Novak Đoković, razmišlja o najboljem trenutku za povratak na teren.

Trenutno šesti teniser sveta, Novak Đoković, rešio je da ove godine propusti veći deo sezone, nije igrao na poslednjem gren slemu u Njujorku, a njegov povratak se očekuje početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledeće godine.

Sigurno je da će učestvovati na Australijan openu, jednom od njegovih omiljenih turnira.

Ipak, očekuje se da pre toga zaigra na još jednom turniru, pitanje je samo kojem.

Ono što je sigurno jeste da neće igrati na Hopman kupu koji je egzibicioni, a bliži je odluci da zaigra na nekom turniru koji će biti u prvoj nedelji januara kako bi imao više vremena da se pripremi za prvi gren slem u sezoni.

Moguće je da će prvo učestvovati na turniru u Brizbejnu, gde će takođe igrati Rafael Nadal i Endi Marej, a ne treba zaboraviti i turnir u Dohi koji je osvojio prošle godine koji se takođe igra od 1. do 7. januara.

U Australiji se početkom godine igraju i turniri koji su egzibicioni, pa je moguće da će Novak nastupiti i na njima.

Dakle, na pitanje kada će se vratiti na teren Novak Đoković, izgleda da smo najbliži ogovoru da to bude - 1. januar.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NE MOŽE BEZ TERENA: Đoković se vraća, trenirao bi ‘makar i bez reketa’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 19:10

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uveliko trenira za što uspešniji povratak naredne godine.. . Već dugo nema Novaka Đokovića na teniskim terenima, ali se on uveliko sprema za početak nove godine i sezone u kojoj najavljuje, ponovo, velike stvari.. Na svom Fejsbuk profilu objavio je slike...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.