Kad je karantin dosadan - slupao Rendž Rover u papučama, transfer u Junajted propada!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je karantin dosadan - slupao Rendž Rover u papučama, transfer u Junajted propada!? (foto)

Nije lako u karantinu...

Pandemija Korona virusa najveći je problem čitavog čovečanstva u ovom trenutku, ali fudbaler Aston Vile Džek Griliš ima jedan problem više.

Engleski mediji prenose da je ofanzivni vezista učestvovao u saobraćajnoj nezgodi kada se rano jutros svojim Rendž Roverom zakucao u dva parkirana automobila u jednom od birmingemskih naselja.

Na internetu su se pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slike fudbalera na licu mesta i to u papučama, dok jedni tvrde da je bio u alkoholisanom stanju, drugi veruju da nije imao nikakve veze sa incidentom.

Ono što može biti indikator da je nestašni dečko engleskog fudbala ipak učestvovao u svemu jeste to da Vila čitavog dana ne može da dobije Griliša kako bi ljudi u klubu saznali pravu istinu.

Griliš je velika želja Mančester junajteda koji će nakon ovog incidenta dobro razmisliti o dovođenju 24-godišnjeg fudbalera koji blista na terenu, dok je van terena to malo drugačija priča...

Jack grealish driving round off his nut smashing up cars 😂😂😂 #BCFC pic.twitter.com/I6SK7ZGSAM

— dale kro walcott (@Dwalcottkro) 29. март 2020.
Pogledaj vesti o: Rover,   Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA PREMIJER LIGE U CENTRU SKANDALA! Pozvao ljude da ostanu kod kuće, pa pijan slupao auto u povratku sa žurke! FOTO

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020, 17:37

Kapiten i zvezda Aston Vile i ostrvskog fudbala Džek Griliš juče ujutru našao se u centru velikog skandala pošto je dožieo saobraćajnu nesreću nakon izlaska u grad, a samo par sati nakon što je pozvao  javnost da ostanu kod kuće zbog pandemija koronavirusa koji vlada širom planete. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.