KUP ITALIJE: Juventus blizu finala, Ronaldo kažnjavao početničke greške Intera

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 00:01

KUP ITALIJE: Juventus blizu finala, Ronaldo kažnjavao početničke greške Intera

"Stara dama" slavila na Đuzepe Meaci.

Juventus ostvario je pobedu u prvom susretu polufinala Kupa Italije. U "Derbiju Italije" savladan je Intera u gostima sa 2:1 i tako su "bjankoneri" napravili veliki korak ka plasmanu u finale.

Trener "neroazura"Antonio Konte svesno je odlučio da povuče ekipu iza lopte i pokuša da ugrozi velikog rivala iz kontranapada. To opredeljenje je dalo rezultat jer je domaćin već u devetom minutu iz takve situacije poveo preko Lautara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Martineza.

Ipak, Juventus nije gubio glavu i bio je mnogo bolji nego u prvenstvenom duelu. U 26. minutu Kvadrado je iznudio prekršaj Ešlija Janga u šesnaestercu za penal, koji je iskoristio Kristijano Ronaldo. Samo devet minuta kasnije Portugalac je iskoristio kardinalnu grešku Bastonija i Samira Handanovića i postigao drugi gol za potpuni preokret.

Revanš u Torinu na pregramu je 9. februara sa početkom u 20.45. Pobednik ovog dvomeča sastaće se sa boljim iz duela Napoli-Atalanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.