KORONA U DENVERU: Jokić u problemu pred Ol-star vikend!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 10:44

KORONA U DENVERU: Jokić u problemu pred Ol-star vikend!

Loše vesti pred meč sa Bulsima.

U timu Denver Nagetsa za koji nastupa jedan od najboljih centara na svetu, Nikola Jokić, ponovo ima problema sa virusom korona. Kako prenose Američki mediji košarkaš Nagetsa Ar Džej Hempton će morati u izolaciju zbog zdravstvenog protokola, dok će još nekoliko košarkaš propustiti meč sa Čikago Bulsima. Ono što je zabrinjavajuće je činjenica da je Hempton možda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaražen igrao prethodni meč.

Nagetsi su u nedelju rekli da će novajlija Ar Džej Hempton - koji je u subotu igrao u pobedi Denvera nad Oklahomom- propustiti utakmicu u ponedeljak zbog zdravstvenih i bezbednosnih protokola.

Kako prenose Američki mediji, to gotovo sigurno znači da je Hempton bio pozitivan, ili je imao neuspešan test ili je bio označen podacima o traženju kontakata.

Nuggets rookie R.J. Hampton enters NBA COVID-19 protocols https://t.co/wD8Rc4Vfmp

— SportsDayHS (@SportsDayHS) March 1, 2021

Denveru sledi put na istok, gde će igrati na tri gostovanja protiv Čikaga, Milvokija i Indijane.

Ono što može da predstavlja problem srpskom centru Nikoli Jokiće je svakakao činjenica da on nastupa na predstojećem Ol-star vikendu koji se održava 7. marta, znajući da je možda i bio u kontaktu sa zaraženim igračem.

Injury update ahead of tomorrow's game against the Bulls.#MileHighBasketball pic.twitter.com/m0sjTIRJna

— Denver Nuggets (@nuggets) February 28, 2021

Jokić će, kao i svi igrači Denvera morati po nekoliko puta da se testira kako bi mogao mirno da pristupu pripremama za utakmicu sa Bulsima ali i da se natenane priprema za Ol-star.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.