KOMEDIJA: Predsednik Marseja i Stevan Jovetić

Izvor: Mondo, 29.Avg.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEDIJA: Predsednik Marseja i Stevan Jovetić

Englezi objavili gotovo neverovatnu, bizarnu priču o predsedniku Marseja Žaku-Anriju Erou i Jovetiću. Kako je Crnogorac doveo predsednika Marseja do ludila!

Foto: Stevan Jovetić/Instagram

Crnogorski reprezentativac se, posle mnogo peripetija i neizvesnosti, želje da ostane u Sevilji uprkos zatezanju njegovog matičnog kluba Intera, ipak se skrasio ovog leta, našavši novi klub.

Jovetić će u narednom periodu igrati za Monako (koji je Interu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njega platio 11 miliona evra obeštećenja), a engleski mediji objavili su neverovatnu, bizarnu situaciju koju je crnogorski as doživeo prvih dana boravka u novoj zemlji.

Naime, Jovetić je bio gost na meču Monaka protiv Marseja i posmatrao je nove saigrače koji su deklasirali goste - 6:1.

On je do Monaka doleteo helikopterom iz Nice, a u istoj letelici je bio i predsednik Marseja Žak-Anri Ejro. Engleski mediji tvrde da se dogodio razgovor Ejroa i Jovetića u koji je, zaista, teško poverovati, ali evo šta oni tvrde.

Navodno je Ejro, ne prepoznajući crnogorskog reprezentativca, započeo konverzaciju i rekao mu da će Marsej dovesti Jovetića.

Jovetić mu je tek tada otkrio da je on taj i da ide u Monako, a predsednik Marseja se potom iznervirao, planuo i rekao mu da su zakazani lekarski pregledi i da je sve planirano za njegov dolazak.

Tako tvrde Englezi...

BREAKING NEWS: Nomor 10 milik Kylian Mbappe di AS Monaco terlihat telah diambil alih oleh Stevan Jovetic. Mbappe fix hengkang? . #asmonaco #jovetic #stevanjovetic #mbappe #kylianmbappe

Објава коју дели Totally Football (@totally.football) дана 28. Авг 2017. у 4:45 PDT

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.