KAIRAT U PROBLEMU: Bez KLJUČNOG igrača dolaze u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 09:14

KAIRAT U PROBLEMU: Bez KLJUČNOG igrača dolaze u Beograd

Kazahstanci imaju prednost iz prvog meča.

Kazahstanski šampion Kairat dolazi oslabljen u Beograd na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kairat je u Almatiju savladao Crvenu zvezdu 2:1 i u Beograd dolazi sa dobrim rezultatom.

Ipak, igraće bez jednog od najboljih igrača iz prve utakmice kapitena Gafuržana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sujimbaeva. On je odigrao prvo poluvreme u Almatiju i bio asistent kod prvog gola, pošto je on centrirao iz kornera na Kantea.

Izašao je na poluvremenu zbog povrede i neće se oporaviti za meč sa Crvenom zvezdom.

Kapiten se oglasio povodom povrede:

- Nemoguće je da rečima opišem kako se osećam. Tužno je što sam se povredio u vrlo važnom momentu. San mi je bio da igram na evropskoj sceni, ali se nije ostvario. Ipak, siguran sam da će naš tim da uspe. A ja ću se vratiti još jači-  rekao je Sujimbaev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKI PEH ZA KAZAHSTANCE: Kairat stiže u Beograd bez bitnog igrača, povredio se pred odlučujuću bitku!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2021

Propustiće revanš u Srbiji. Fudbaleri Kairata su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ iznenadili srpskog šampiona Crvenu zvezdu sa 2:1. Izabranici Dejana Stankovića se nisu pokazali na ovom susretu u Kazahstanu, gde je Kairat bio dosta motivisaniji. Ipak, samo dva dana nakon pobede,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.