Juventus je neverovatan

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Juventus je neverovatan"

Eron Remzi, novi fudbaler Juventusa, rekao je kako je Juve fenomenalan klub i da se pod vođstvom Mauricija Sarija stvari polako slažu na svoje mesto.

Remzi se već probio u startnu petorku Juventusa, čak je postigao i svoj prvi gol. U razgovoru sa novinarima BBC rekao je da se već uklopio u tim koji samo želi da pobeđuje.

"Imam priliku da igram za jako veliki klub. Juventus je neverovatan, a ja se trudim da pomognem svojim saigračima u svakoj prilici. Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kao i svi drugi, jako prijatan čovek, pa iako je samo čovek on je jedan od najboljih igrača ikada", rekao je Eron Remzi.

Velšanin je došao u Juventus iz Arsenala, ali je njegova situacija bila nezavidna, pošto Eron Remzi izlazi iz povrede.



"Želeo sam da se oprostim od Arsenala igrom u finalu Lige Evrope, ali se to nažalost nije desilo. Sledeća stvar o kojoj sam mislio bila je koliko ću moći da igram u pripremnom periodu i to zna jako da frustrira. Želeo sam što pre da se vratim. Medicinsko osoblje mi je mnogo pomoglo, da budem iskren. Trenutno sam veoma srećan, postigao sam i svoj prvi gol za Juventus i odigrao u tri utakmice za sedam dana",
iskren je Eron Remzi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.