Juventus deklasirao Fijorentinu

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus deklasirao Fijorentinu

Fudbaleri Juventusa nadigrali su na svom terenu tim Fijorentine sa 3:0 u nastavku 22 kolu Serije A. Vodeći tim na tabeli došao je do 17 pobede golovima Kristijana Ronalda sa bele tačke a konačan rezultat je postavio Matis de Liht u prvom minutu sudijske nadoknade.
Domaćini su samouvereno ušli u meč ali je tim Fijorentine uspešno uspevao da sačuva mrežu sve do 40. minuta kada u njihovom kaznelom prostoru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lopta pogađa jednog od igrača a sudija dosuđuje jedanaesterac.

Kristijan Ronaldo uspešno izvodi kazneni udarac i postiže gol za svoj tim na devetoj uzastopnoj utakmici, a na poluvreme se odlazi sa minimalnom prednošću.
Situacija se ponavlja i u drugom poluvremenu a u 80. minutu Federiko Čekerini je skrivio novi penal koji Ronaldo pretvara u 2:0 za Juventus.
Konačni rezultat postavio je Matis de Liht u prvom minutu nadoknade posle kornera koji je izveo Paulo Dibala.
Juventus je ostvario 17. trijumf u sezoni i ima šest bodova više od Intera koji tek treba da igra svoj meč.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.