Juniorke desete na EP u Breši

Izvor: B92, 03.Mar.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorke desete na EP u Breši

Ženska juniorska reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnom puškom zauzela je deseto mesto na Evropskom prvenstvu u Breši.

Srbiju su u takmičenju timova predstavljale Dragana Todorović, Katarina Biserčić i Tašana Bogatinovski, koje su ostvarile 1.175 krugova.

Najbolji pojedinačni plasman u Breši zabeležila je Todorovićeva, državna šampionka tim oružjem, koja je sa 393 kruga bila 19. u konkurenciji 67 takmičarki.

Srpske juniorke su prošle godine osvojile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zlatnu medalju, ali su tada u timu bile Ivana Maksimović, Biserečićeva i Todorovićeva. Ove godine su ekipno zlato ponele Ruskinje sa 1.184 kruga izjednačivši evropski ekipni rekord star 13 godina koje su držale Nemice još od Svetskog prvenstva u Barseloni 1998. godine.

Drugog dana na Evropskom prvenstvu na vatrenu liniju će izaći muška juniorska reprezentacija vazdušnom puškom u sastavu Borislav Mazinjanin, Igor Čotra i Žarko Trifunjagić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Juniorke 10. na EP u Breši

Izvor: RTS, 03.Mar.2011

Ženska juniorska reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnom puškom zauzela je sa 1.175 krugova (Dragana Todorović 393, Katarina Biserčić 390, Tašana Bogatinovski 392) deseto mesto na Prvenstvu Evrope u Breši...Najbolji pojedinačni plasman zabeležila je reprezentativka Novog Beograda Ušća...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.