Junajted igra dva meča u Japanu

Izvor: B92, 07.Feb.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted igra dva meča u Japanu

Fudbalski klub Mančester Junajted saopštio je da će krajem jula u Japanu odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Cerezo Osaka.

Ranije je najavljeno da će Junajted u sklopu ovogodišnje turneje po Japanu igrati prijateljsku utakmicu sa Jokohamom, 23. jula, a dogovoreno je da mu tri dana kasnije protivnik bude Cerezo Osaka. To će biti prva turneja Mančester junajteda po Japanu od 2007. godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je engleski tim igrao protiv Urave Reds.

"Mančester Junajted je pre više od 20 godina prvi put posetio Japan i tamo su naši navijači uvek podržavali klub. Radujemo se povratku i sjajnoj utakmici protiv Cerezo Osake. Taj meč biće jedan od pripremnih za sezonu 2013/2014", rekao je izvršni direktor Mančester Junajteda Dejvid Gil.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted dogovorio japansku turneju

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2013

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da će krajem jula u Japanu odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Cerezo Osaka.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.