Jovović: Poslednja četvrtina pouka

Izvor: B92, 24.Nov.2013, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovović: Poslednja četvrtina pouka

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Jovović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Crvene Zvezde.

"Bili smo odlični tokom prve tri četvrtine, ali u poslednjoj nismo uspeli to da ponovimo. Zvezda je pokazala da je velika ekipa, koja ide do kraja, što nam je velika pouka za naredne utakmice koje nas očekuju, a prvenstveno ovu u Superkupu Evrope. Nadam se da ćemo ovakvo fer i korektno suđenje, kakvo su crveno-beli imali", rekao je Jovović.

Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na plivalištu "Park" u Kragujevcu savladala Zvezdu sa 8:7 u utakmici petog kola Prve A lige Srbije.

Golman Crvene zvezde Denis Šefik kazao je da Radnički mogao i ubedljivije da slavi, kao i da je ekipa napravila fenomenalan rezultat uprkos porazu.

"Radnički je sa mnogo većom željom ušao u meč. Mi smo malo bili okrenuti sledećem, u Superkupu, što je moglo mnogo više da nas košta. Poraz je mogao da bude ubedljiviji i Radnički bi tako osigurao prvo mesto, jer teško da bismo to mogli da nadomestimo u revanšu. Imamo dosta oscilacija u igri, dok je Radnički ove sezone konstantno dobar i čestitam im na zasluženoj pobedi", rekao je Šefik.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.